KREATIV UNDERHÅLLNING

 

 

Tävlande som kreativ underhållning och som del i undervisning

De tävlingsformer och de utbildningspaket som ingenjörn och hans medarbetare utvecklat kan anpassas för att till exempel ge en grupp vuxna eller barn en ny kreativ upplevelse eller för att ge en grupp lärare en lektion som de omgående kan upprepa i sitt klassrum med eleverna.

Åtskilliga företag och deltagare i landet har vid olika konferenser och seminarier under de senaste åren drabbats av ingenjörn och någon av hans tävlingsformer.

Tävlingsandan, skratten, humorn och slagfärdigheten har firat triumfer vid de middagar, aftnar med byggöl, mässor och i klassrum där tävlingar arrangerats. I mindre grupper, under 40 deltagare, har de tävlande fått tävla mot varandra två och två. Ibland har tävlandet utgjort del i en kickoff eller en underhållningskväll med föredrag och tävling för ett företags kunder.
  Några företagsreferenser: Electrolux, Sapa, Sveriges Verkstadsindustrier, Linköpings kommun, Linköpings Tekniska Högskola, STF Ingenjörsutbildning, Läkemedelsvärlden, Utek, Ny Teknik, Svenska Mässan sedan 1991, Tekniska Mässan årligen sedan 1992, NO-biennalen, Vattenfestivalen, Vetenskapsfestivalen, Skolforum, Unga Forskare och åtskilliga av landets experimentarier.

Referenser för utbildningspaket
: Skolor i Linköping, Örebro, Karlstad, Karlskrona, Lärarhögskolan, Jönköping, Stockholm, Djursholm, Stocksund, Norrköping, Bromma, Skärholmen, Trollhättan och många fler.

Specialuppdrag: 50-årskalas, barnkalas, avslutningskalas, koncernledning och managementkurser.

.